Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatásaink

Dokumentum-menedzsment

Szolgáltatásaink teljes körűen lefedik a dokumentumok életútját, a keletkezéstől az őrzés és/vagy megsemmisítésig. Cégünk egyrészről szakértői tevékenységgel segíti partnereit, másrészről aktív közreműködéssel részt vesz a megvalósítás egyes vagy teljes szakaszában.

A dokumentum-menedzsment szolgáltatások biztosításában közreműködő partnerünk szakmai múltja 1996-ig nyúlik vissza, az elmúlt több, mint egy évtized  alatt Magyarország és a régió egyik legnagyobb teljesítményű bérfeldolgozó, digitalizáló üzemét alakította ki, jelenleg havi 2,5-3 millió oldal szkennelési kapacitással rendelkezik. Elmondható, hogy hazánkban ez az üzem az egyik legnagyobb olyan létesítmény, ahol a feldolgozási tevékenység napi szintű és nem csupán időszakos projektekként jelentkezik.

Szolgáltatások:

 • Tanácsadás.A szaktanácsadási tevékenységünk alapját az évtizedes, elektronikus és manuális dokumentumkezelési tapasztalataink adják. Szolgáltatások címszavakban: folyamatátvilágítás, megvalósíthatósági tanulmány, iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése, irattár kialakítása, független szaktanácsadás.
 • Közhiteles e-másolat készítése
 • Elektronikus postabontás
  Cégek, intézmények bejövő és kimenő postai küldeményeinek kiszervezett módon történő bontása, iktatása, nyomtatása, borítékolása, postázása.
 • Számlafeldolgozás
  Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik nap mint nap nagymennyiségű (jellemzően akár több oldalas) bejövő számlát kell hogy érkeztessenek, kontírozzanak.
 • Digitalizálás
  Közepes és nagymennyiségű strukturált (űrlapok, számlák) és strukturálatlan papír alapú dokumentumok rövid határidőn belüli digitalizálása. A dokumentumok szélessége 10cm-től egészen 140cm-ig terjedhet, mindezt akár 6m hosszúságban, mindezeken túl üzemünk számára a könyv, illetve mikrofilm szkennelés sem jelent túl nagy kihívást.
 • Irattári szolgáltatások
  Szolgáltatásaink teljes körűen lefedik az irattároláshoz kapcsolódó összes munkafolyamatot az iratrendezéstől (beszállítástól) az iratmegsemmisítésig, amelyek részben vagy egészben is igénybe vehetőek az Ügyfeleink igényeinek megfelelően. (Szolgáltatásaink címszavakban: iratszállítás, iratrendezés, bértárolás, irattárolás, iratselejtezés, iratmegsemmisítés.)

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2