Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatásaink

Adatmentés

Adatmentési szolgáltatásunkat a hazai adatmentés piac egyik meghatározó szereplőjével együttműködésben biztosítjuk.

Diana Holding Kft.

Az informatikában a legnagyobb károkat a szerverek leállása okozza. Adattároló, folyamatvezérlő, technológiai vagy kiszolgáló szerverek meghibásodása esetén a kár mértéke a milliós nagyságrendet is elérheti óránként. A veszteség minimalizálása érdekében ezért akár 4 órán belüli munkakezdést is vállalunk.

Szerver mentések mellett vállaljuk adatok helyreállítását winchesterről valamennyi hibaforrás esetén.

  • Fizikai meghibásodások.
    Azon az esetek, amikor a meghajtó megbontása nélkül nem orvosolható a probléma – pl. leesett, beázott, a motor vagy az író/olvasó fej meghibásodott. Az ilyen esetekben szükséges beavatkozásokat a kizárólag erre a célra kialakított 10 m2 területű, 1 mikron szűrésű tisztaszobában végezzük el. Közel valamennyi forgalomban levő merevlemezes meghajtóhoz rendelkezünk gyárilag tesztelt alkatrésszel (fej, motor), készletünket pedig továbbra is folyamatosan bővítjük.
  • Elektronikai hibák.
    Egy meghajtó nem csak fizikailag romolhat el. Túlfeszültség, meghibásodó tápegység, villámcsapás, öregedés, oxidáció miatti érintkezési hibák éppúgy adataink ellenségei, mint a firmware hibák.
  • Logikai hibák:
    Nem szükséges ahhoz fizikai hiba, hogy adatvesztés lépjen fel. Hibás programműködés, rendszerbugok, vírusfertőzés, véletlen vagy szándékos emberi beavatkozás, törlés révén is elveszhetnek kritikus adatok. Egyedi fejlesztésű programunk számtalan esetben bizonyított.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2