Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatáscsomagok

Bővebben az outsourcingról

Valamennyi gazdálkodó szervezetnél a legtöbb tevékenységi területen megoldható az eszközök ésszerűbb és gazdaságosabb felhasználása, racionalizálása.

Diana Holding Kft.

Az informatikai rendszerek, eszközök, nyomtatók és másolóberendezések használata nélkülözhetetlen, de ezen eszközök beszerzésével, üzemeltetésével kapcsolatos (tényleges, vagy várható) költségek a legtöbb esetben ismeretlenek. Ezek a költségek pedig rendkívül magasak lehetnek, és lényegesen csökkenthetőek vagy átcsoportosíthatóak lennének.

Mi lehet az, amire irodai tevékenységével összefüggésben egy vállalatnak leginkább szüksége van?

Úgy véljük, megfelelő helyen működő, megfelelő kapacitású, üzembiztos eszközökre, kifogástalan minőségű nyomatokra és másolatokra. Minden bizonnyal a legtöbben szívesen lemondanának a berendezések beszerzésével és üzemeltetésével járó gondokról, ha erre lehetőség kínálkozna! Outsourcing szolgáltatásainkkal mi ehhez kínálunk megoldást.

Ajánlatunk a következőket foglalja magában:

  • Munkatársaink felmérést készítenek az informatikai rendszerekről, és/vagy a nyomtatással, másolással kapcsolatos igényekről.
  • A felmérés alapján ajánlatot teszünk az informatikai és/vagy irodatechnikai géppark optimalizálására, valamint ezzel összefüggésben egy átfogó és emelt szintű üzemeltetési szolgáltatásra.
  • Ajánlatunk alapján a Diana Holding megvásárolja (visszavásárolja) a megrendelők használt, vagy akár újonnan beszerzett berendezéseit is, ezáltal megrendelőink nemcsak, hogy megszabadulnak régi és költséges üzemeltetésű eszközöktől, de azonnal likvid forráshoz jutnak, a továbbiakban pedig nem szükséges új berendezéseket vásárolniuk.

A szolgáltatás bevezetését követően:

  • A berendezések használatával összefüggő költségeket ezentúl havi átalánydíj formájában, a nyomtató és fénymásoló eszközpark költségeit pedig csak a kinyomtatott, másolt oldalszámnak megfelelően kell fizetniük.
  • A berendezések használatával kapcsolatos fizetett átalánydíj (az energia és a fénymásolópapír árának kivételével) fedezetet nyújt az üzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi költségre.

A szolgáltatás előnyei a következők:

  • Ügyfeleink szabadon rendelkeznek az általunk visszavásárolt gépekből származó pénzösszeg felett. Likvid forráshoz jutnak a meglévő, elavult géppark értékesítése révén.
  • Ajánlatunkat olyan berendezésekre dolgoztuk ki, melyek üzembiztossága, korszerűsége a világon egyedülálló.
  • A költségek tervezhetővé, kiszámíthatóvá válnak, nem kell látens, váratlan (szerviz és fenntartási) költségektől tartaniuk.
  • A berendezésekkel kapcsolatos kiadásokat költségként számolhatja el.
  • Szolgáltatásunk változó igényekhez alkalmazkodik, a berendezések helyszínek között átmozgathatók, és szükség szerint -amennyiben a kapacitás kihasználtság ezt indokolja- nagyobb teljesítményűre cserélhetők.

[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2