Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatásaink

Rendszer költöztetés

Az informatikai rendszerek költöztetése szakértő szervezést és hozzáértést igényel. Egy költözés során ügyfeleink joggal várják el, hogy miután a régi helyen kikapcsolták a gépeket, az új helyen egyszerűen bekapcsolják, és minden pontosan ugyanúgy működjön, ahogy azelőtt.

Diana Holding Kft.

Az igények egyeztetése után és a helyszín felméréseket követően felbecsüljük a költöztetés erőforrásigényét, majd a megfelelő előkészületek után a tervezett időpontban elvégezzük a teljes infrastruktúra költöztetését (szétszerelését, becsomagolását, szállítását), és beüzemelését. Éjszakai, vagy hétvégi költöztetést is vállalunk.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2