Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatásaink

Licenc jogtisztasági-audit

A vállalatoknál fokozottan érdemes ügyelni arra, hogy minden felhasználó legális szoftverekkel dolgozzon. A BSA (Business Software Alliance) Magyarországi szervezete a hatóságok közreműködésével egyre hatékonyabb eszközöket vet be a nem jogtiszta szoftverek használatának megakadályozására.

Diana Holding Kft.

Számos cégvezető nincs tisztában a szoftverek jogtisztaságával. Nem feltétlenül azért, mert nem szándékozott legális licenszeket vásárolni, hanem mert nincs rálátása a felhasználók által telepített alkalmazásokra. Ami persze a szoftverek olykor komplikáltnak tűnő licenszelésének is köszönhető.

Ügyfeleinknek segítünk elvégezni a szoftverek jogtisztasági vizsgálatát. A helyszínen felmérjük a szoftverek mennyiségét, licenc státuszát, és javaslatot teszünk a helyzet normalizálására, a meglévő licencek gazdaságos  felhasználására.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2