Felhasználó
Jelszó
Szolgáltatásaink

Hardver szerviz

Amikor önnek számítógépével vagy irodai eszközeivel problémája akad, bizonyára örömmel venné, ha egy szakember azonnal megoldaná azt.

Diana Holding Kft.

Amennyiben a probléma távolról is diagnosztizálható és elhárítható, úgy munkatársaink azonnal megkezdik a hiba elhárítását. Működő internetes kapcsolat esetén egy speciális szoftver segítségével, más esetekben pedig élőszóban, telefonon keresztül nyújtunk segítséget.

Helyszíni beavatkozást igénylő esetekben 8 órán belül, sürgősségi szolgáltatásunk megrendelése esetén szakértőink legkésőbb 2 órán belül kezdik meg a felmerült hibák elhárítását.

Hibaelhárító szolgáltatásunk szerződéses ügyfeleink számára díjmentes.

Ezzel a lehetőséggel, mostantól Ön is élhet. Legyen a partnerünk! Szakembereink sok éves tapasztalatával és szakmai elismertségével garantáltan a legjobb megoldást választja!

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.[contact-form 1 “További információ kérése”]

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2