Felhasználó
Jelszó
Irodai berendezések

Kellékanyagok

A Ricoh fenntartható fejlődés melletti elkötelezettsége kiterjed az olyan új módszerek kidolgozására is, amelyek révén a cég alkalmazottai célszerűbben és gyorsabban végezhetik munkájukat, és amelyek jövedelmezőségük mellett a környezetre is jó hatással vannak. Ossza meg a környezetbarát iroda megteremtésével kapcsolatos ötleteit cégének munkatársaival és vezetőivel, és segítse elő, hogy a fenntarthatóság vállalatának szerves alkotórészévé váljon.

A környezetbarát iroda megteremtésének hat lépése

  1. Használjon elektronikus eszközöket: szoftverek segítségével egyszerűsítheti a dokumentumok felhasználási módját, az ingyenes online eszközökkel pedig egyszerűsítheti a kommunikációt.
    • A munkafolyamat-kezelő szoftverek és az együttműködést támogató eszközök segítségével kiválthatja az idő- és energiaigényes manuális papír alapú folyamatokat. A szkennelést támogató MFP berendezések együttes használatával megszabadulhat a papírdokumentumok előállításával, tárolásával és szállításával járó költségektől.
    • A felhasználóbarát eCommerce alkalmazással, valamint az ingyenes számlakezelő online eszközökkel elektronikusan küldhet és fogadhat adatokat, kezelheti Ricoh berendezéseit és szerződéseit, benyújthatja a számlálóállásokat és a megrendeléseket, kifizetheti a számlákat stb.
  2. Átgondolt papírhasználat. A duplex nyomtatásként is ismert funkcióval nyomtasson a lap mindkét oldalára. Egy lapra több oldal képét is elkészítheti, és a lenyomatokat olyan minőségben állíthatja elő, amilyenre éppen szüksége van. Használjon a környezetre kedvezőbb hatást kifejtő papírokat, amelynek előállítása fele annyi fát igényel, mint a hagyományos papíré. A nyomtatáshoz használhat a fenntartható erdészeti szabványoknak megfelelő papírt, illetve újrahasznosított papírt is.
  3. Hasznosítsa újra a felhasznált papírt. Helyezzen el ládákat az iroda különböző pontjain, amelyekben a dolgozók újrahasznosítás vagy újbóli használat céljából gyűjthetik a lapokat. A papírgyártók az újrahasznosított papír minden tonnájával 3,5 tonna nyerspapír felhasználását takarítják meg.
  4. Törekedjen ENERGY STAR címkés berendezések használatára. A régi termékeket cserélje le új, hatékonyabb rendszerekre, és meglátja, hogy idővel a beruházások megtérülnek.
  5. A másolók és nyomtatók helyett használjon sokoldalú többfunkciós gépeket. A másolási, nyomtatási, szkennelési és faxolási funkciókkal felvértezett egyetlen MFP feleannyi energiát fogyaszt, mint a különálló készülékek együttesen.
  6. Keressen újragyártásra vagy újrahasznosításra alkalmas irodai berendezéseket. Készülékeinket úgy terveztük,  hogy alkalmasak legyenek az újbóli felhasználásra vagy az újrahasznosításra.

– Cégünk projektalapú szállításokat végez. Komplex megoldásokat kínálunk berendezési tárgyak, kiállítási eszközök, kültéri épületek, eszközök szállítására, kihelyezésére.

cloud-img2